C.E. RODA «Moltisimes Gracies»

Els jugadors del CERoda B fan entrega dels diners acumulats del pot de les multes per la Nayra! sou molt grans!

Els jugadors del 4a Catalana han tingut un gran detall en els actes de la Jornada Solidària.

Els jugadors abans de començar la temporada van acordar fer un pot amb totes les targetes que rebien en cada partit, per un cop acabada la temporada farien un sopar tots junts amb aquests diners. Doncs bé, tal i com ja va comentar el Segon Entrenador, Fèlix Vazquez, en l’entrevista de Radio Roda, el jugadors han pres la iniciativa de donar tots els diners que havien recaudat fins al moment a la Nayara, un gran detall per part de tota la plantilla del 4a Catalana.

Us recordem que demà diumenge, continuem amb la Jornada Solidària durant tot el dia, us animem a que vingueu al camp de futbol i aporteu el vostre granet de sorra.

 cd. roda
 A continuació us deixem amb l’entrevista realitzada per Radio Roda sobre la Jornada Solidària que organitza el club.

El club està volcat amb la Jornada Solidària a favor de la Nayara, tal i com ja us anem informant fa diversos dies, i en motiu d’aquesta jornada tres dels seus impulsors, Pere Serra (President del CE Roda), Fèlix Vazquez (2n Entrenador CE Roda B) i Francesc Mena (Membre de la Junta Directiva), van ser entrevistats per l’emisora de Radio local.

Aquí us deixem l’enllaç des de on podreu escoltar integre la entrevista.

Entrevista a Radio Roda

El programa el podreu escoltar també a Radio Roda, al 107.6 FM, el Divendres 30 a les 19h, el Dissabte 31 a les 12h, el Diumenge 1 a les 20h i el Dilluns 2 a les 10h.

També us tornem a recordar que durant tot el cap de setmana es realitzarà aquesta Jornada Solidària i en la que contem amb la col·laboració de tots vosaltres per poder ajudar a la Nayara amb el nostre petit granet de sorra.

Us esperem !

 

Moltisimes Gracies